Camping Croatia

Prosjek: 2.5 (8 glasova)

Razvijeno od: 
Navigo Sistem Ltd
Vrsta naplate aplikacije: 
Besplatno

Vaš savršeni suputnik prilikom otkrivanja svijeta hrvatskih kampova

Camping Croatia – je prva i najkompletnija aplikacija za kampiste, kao i one koji tek trebaju otkriti čari kampiranja i boravka u prirodi. Službeni vodič kroz hrvatske kampove izdan je od strane Kamping udruženja Hrvatske, na čak šest jezika: engleskom, njemačkom, nizozemskom, talijanskom, slovenskom i hrvatskom. Time je hrvatski središnji kamping portal www.camping.hr postao dostupan i na smartphone/iPhone uređajima!

• Otkrijte svoju sljedeću kamping destinaciju

Vodič sadrži 200-tinjak kampova u Hrvatskoj, a baza podataka redovito se ažurira novim točkama interesa (POI).

Kampovi su predstavljeni s nekoliko slika, opisima, kontaktnim informacijama (adresom, brojevima telefona, internet adresom i e-mailom), a neki opisi kampova obogaćeni su i YouTube videozapisima. Korisnici mogu putem aplikacije direktno kontaktirati željeni kamp, kao i podijeliti svoje točke interesa s ostalima.

• Pretražujte, planirajte i odredite najbolju rutu svoga putovanja

Jednostavan i brz pronalazak željenog kampa moguć je zahvaljujući četirima načina pretrage: prema nazivu, prema destinaciji, prema smještaju (interaktivna mapa), a kao posebnu dodatnu vrijednost ističemo mogućnost dobivanja popisa najboljih kampova u odnosu na trenutnu lokaciju (sa prikazom udaljenosti u km).

Svi opisi kampova sadrže i GPS koordinate te integrirani planer puta koji omogućuje bezbrižan dolazak na odabranu destinaciju. Kampove je moguće spremiti i u omiljene sadržaje (favorite), čime se olakšava njihov kasniji pronalazak.

• Croatia’s Best Campsites (Najbolji hrvatski kampovi)

Zasebna sekcija aplikacije posvećena je najboljim hrvatskim kampova. Njome su obuhvaćeni kampovi s najvišim kvalitativnim standardima koji svojim gostima nude vrlo bogat raspon sadržaja i usluga.

• Sve korisne informacije na jednom mjestu

Aplikacija također sadrži dodatne korisne informacije poput vremenske prognoze, tečajne liste, informacija o prometu (stanje na cestama, granični prijelazi…), kao i važne telefonske brojeve (SOS, pomoć na cesti, pomoć na moru, raspored trajekata…)

• Jednostavno korištenje aplikacijom omogućeno je i tijekom boravka u inozemstvu

Nakon početnog preuzimanja aplikacije, gotovo sve njene mogućnosti dostupne su i bez pristupa internetu, što je čini još praktičnijim vodičem za planiranje savršenog odmora u hrvatskim kampovima – bilo u udobnosti vlastitog doma ili tijekom proputovanja Hrvatskom.

Aplikacija koristi već objavljeni skup podataka: 
Aplikacije koje se šalju za katalogiziranje na Portal otvorenih podataka odobravaju se na temelju općeg konteksta i same prikladnosti aplikacija. Nismo dužni odobriti i objaviti svaku prijavljenu aplikaciju. Iako se periodično radi na pregledavanju ovih aplikacija, ograđujemo se od bilo kakve odgovornosti za sadržaj, kao i za samo funkcioniranje objavljenih aplikacija. Za bilo kakve upite o aplikacijama molimo obratite se instituciji koja ju je razvila, odnosno nadležnom razvojnom programeru.